Hey!
 
Wat leuk dat je op de website van Bij Saar terecht bent gekomen. Ik ben deze webshop met veel plezier op 1 Mei 2018 overgenomen naast mijn toenmalige baan in de horeca, en sindsdien hebben we al vele klanten blij gemaakt met unieke en hippe items uit onze shop. Inmiddels ben ik gestopt in de horeca en ben ik nu volledig voor Bij Saar in de weer.

De ontwerpen van Bij Saar zijn uniek en puur. Bij Saar is het eerste bedrijf dat deze manier van ontwerpen heeft bedacht.
De gekozen natuurlijke materialen worden op een mooie manier gebruikt, waardoor de producten helemaal tot hun recht komen. 
Onze gedachte "we gaan door tot de klant tevreden is" staat hoog in het vaandel

Bij Saar staat duurzaamheid ook hoog op haar lijstje, wij doen ons best om jullie pakketjes zo duurzaam mogelijk in te pakken, maar dat het toch echt nog een cadeautje is om te ontvangen en uit te pakken. 

Bij Saar ontwerpt niet alleen naamborden en huisnummers, Ook ontwerpen  wij de leukste en mooiste lifestyle artikelen zoals tuin accessoires, kapstokken, cadeauzakken en borrelplanken, maar ook cadeaupakketten kun je bij ons samenstellen

Over cadeautjes gesproken, wist je dat wij ook cadeaubonnen verkopen? Makkelijk om te geven als je echt niet weet wat de ander leuk zou vinden

Heb je een verzoek, aarzel dan niet en stuur gerust een mailtje naar wencke@studiosaar.nl

Buiten het ondernemen binnen studio saar ben ik mama van 2 stoere jongens en breng met mijn man vele fijne uren door.


                       Genoeg over ons, nu naar jullie! Ik wens je veel winkelplezier!


                                                          Liefs Wencke

"

© 2009 - 2024 Winkelen bij Saar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel